Ateistavilág

Egy meleg pár azzal fenyeget, hogy magasról tesznek rá, ha az a másik pár elválik

2015. június 15. - Ateista, Humanista, Agnosztikus

gay-couple.jpg

Válaszul a canberrai pár felvetésére, akik azzal fenyegetőznek, hogy elválnak, ha legalizálják az azonos neműek házasságát, egy helyi meleg pár azzal fenyegetőzik, hogy rohadtul le sem fogják szarni, ha ezt megteszik.

A helyi pár, Brett és Harry azt nyilatkozta, hogy bár nem heterófóbok, és igyekeznek mindenféle nézőpontra nyitottak lenni, ha erre a válásra sor kerül, nem lesz más választásuk, mint élni tovább az életüket, teljes mértékben érintetlenül hagyva ettől a hülyeségtől.

„Tudod, ez olyan, mint maga az azonos neműek házasságát legalizáló törvény” - mondja Harry. „Egyáltalán nem befolyásolja senki életét, kivéve azokét, akiket célzottan érint. Az, hogy ez a pár elválik azért, mert a melegek is egyenlő jogokat kapnak, kábé annyira van hatással a mi életünkre, mintha úgy döntenének, vicces kalapokat fognak viselni, ha hatályba lép a házasság egyenlőségéről szóló törvény. Az egyetlen különbség az, hogy a vicces kalapok szórakoztatóak, ez a fenyegetés viszont csak szánalmas.”

„Ami igazán meglepő az az, hogy azt várják, másokat egy fikarcnyit is érdekelje, mi történik az ő kapcsolatukkal, amikor valójában senkit sem érdekel. Ha hajlandó vagy eldobni a több mint tíz éves házasságodat egy törvény miatt, ami nem tetszik, akkor lehet, hogy ami valójában zavar, az a rettenetes házasságod.”

„Őszintén, képzeljük el azt a pillanatot, amikor azt javaslod, hogy váljatok el egy törvénymódosítás miatt, és ezzel a partnered azonnal és határozottan egyetért. Ha ez velem történne meg, azt gondolnám, mindenképp elválnánk, és ez csak egy kapóra jött utolsó lökés lenne hozzá.”

A canberrai pár ragaszkodik a fenyegetéséhez, mondván, ez egy fontos kiállás egy olyan ügy mellett, amelyben erősen hisznek.

„Az egyetlen módja annak, hogy bizonyítsuk a házasság szentséges voltát, az egy könnyelmű válás. Azáltal, hogy megmutatjuk, mennyire kicsinyes dolgok miatt vagyunk képesek feladni a házasságunkat, igazán jól bemutatjuk, mit jelent számunkra a házasság, és mi milyen kiváló példa vagyunk annak fontosságára.”

„Ez arra emlékeztet, amikor az esküvőnkön mélyen a mennyasszonyom szemébe néztem, és azt mondtam neki, hogy örökké fogom szeretni, jóban-rosszban, egészségben-betegségben, feltéve, ha a melegek nem tehetik meg ugyanezt.”

 

Forrás.

A bejegyzés trackback címe:

https://ateistavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr167546910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2015.06.15. 20:18:18

ez kb a Facebook adok-kapok színvonal ilyet feltenni blogra színvonaltalanság.
süti beállítások módosítása