Ateistavilág

Üdvözlet az Ateistavilág blogon!

2015. január 16. - Ateista, Humanista, Agnosztikus

Az ateista világ az összes hittel és vallással szemben a valódi, a tudomány által megismert világunkat jelenti. Azt a világot, amennyiben mindannyian - hívők és nemhívők is élünk. Amely világban nem a tekintély és a hagyomány, hanem a tények és a kritikus gondolkodás igazítanak el. És amely világot csak most kezdjük el igazán megismerni, és a megismerés által lerázni magunkról a régi, téves hiedelmeinket.

Az ateista világ blog a hiedelmek és a valóság küzdelmeinek tudósítója. Megmutatjuk a hitek, a vallások, valamint a tudományos és a valós tényeken alapuló gondolkodás és viselkedés közti különbséget. Bemutatjuk az ateisták életét, gondolkodását, a vallás és a hit legkülönbözőbb káros hatásait, híreket közlünk a nagyvilágból a hit és az értelem határmezsgyéjéről, az ateisták világából.

A bejegyzés trackback címe:

https://ateistavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr247026623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása